25/01/2021

Afgan Tampil Skala Paling Besar Di Johor

1 min read

Selang 6 bulan selepas mengadakan persembahan di Kuala Lumpur, penyanyi popular Afgan kembali semula ke negara ini untuk bertemu peminatnya.

Dalam persembahan kali ini yang dibawakan IME Malaysia, Afgan akan beraksi pada Konsert SIDES Malaysia Tour 2017 di Pusat Konvensyen Antarabangsa Persada Johor pada 8 April ini.

image

Jika dibandingkan dengan persembahannya pada tahun lalu, peminat penyanyi ini boleh dianggap bertuah kerana konsert ini disifatkan sebagai konsert Afgan berskala paling besar bukan saja di Johor tetapi juga di serantau Selatan.

Memberi tarikan, kunjungan Afgan juga atas pemintaan peminat setianya yang dikenali sebagai Afganisme yang dijangka hadir beramai-ramai menunjukkan tanda sokongan terhadap kemunculan album SIDES, yang jug album solo keempat penyanyi itu.

image

Persembahan ini dijangka bermula jam 7.30 malam akan menampilkan SonaOne sebagai penyanyi undangan. SonaOne sebelum ini turut terbabit dalam album SIDES menerusi lagu X dan Rollercoaster yang mana ia menjadi gandingan pertama Afgan bersama artis Malaysia.

image

– Kafebuzz.my

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *