20/01/2021

[Scoop!] Ada ‘Bau’ Di Anfield…

1 min read

Antara dua kelab bola sepak gergasi Inggeris, Manchester United dan Liverpool, keduanya mempunyai jumlah peminat yang ramai.

Malah, atas faktor itu juga membuatkan peminat kedua pasukan itu saling bercakaran walaupun senario itu dianggap biasa dalam arena bola sepak.

Selepas tindakan seorang menteri memberi kenyataan ‘pedas’ terhadap Liverpool sehingga membuatkan penyanyi popular Faizal Tahir naik angin sebelum ini, cerita yang sama timbul lagi.

Kali ini membabitkan seorang artis lelaki iaitu penyanyi popular yang memuat naik satu statusnya di media sosial, Instagram, malam tadi yang mengundang kemarahan pada peminat Liverpool.

Tindakan penyanyi itu yang mungkin hanya mahu berseloroh atau mengusik penyokong Liverpool apabila bergambar di hadapan Stadium Anfield yang menjadi lokasi keramat penyokong The Reds berkumpul, nyata mendapat komen ‘pedas’ peminat dalam status itu.

Namun, pada pagi ini status tersebut sudah dipadamkan. Memandangkan status itu dipadamkan, nama penyanyi ini tidak didedahkan.

Harap penyokong The Reds memaafkan penyanyi ini.

image

– Kafebuzz.my

(Foto: anfield_ – Instagram)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *